Blog  

Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası Basın Bülteni

0 Yorumlar
1416
08 Mar 2022

2022 Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası Start alıyor !

PETLAS 2022 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ilk ayağı 25-27 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek. Antalya Offroad Kulübü tarafından düzenlenecek olan, TOSFED Ulusal Yarışma Takvimi’nin en çok seyirci çeken serisi offroad da sezonun ilk yarışı, hem seyircilere hem de yarışmacılara unutulmaz anılar yaşatacak. 

Ülkenin Güneyinde batı Torosların Akdeniz sahiliyle buluştuğu , eski medeniyetlere ev sahipliği yapan ve Ulu Önder Atatürk’ ün “Şüphesiz ki Antalya Dünyanın en güzel yeridir. “ dediği yer Antalya da, hafızalara kazınacak bir organizasyon için seferberlik halinde hazırlıklara devam ediliyor. 25 MART 2022 Cuma günü gerçekleştirilecek idari ve teknik kontrollerin ardından yapılacak antrenmanlar ve Seremonik start ile sonlanacak ilk günün sonrası Cumartesi Orman etabı ve Pazar günü Dokuma park’ da seyirci etabı koşulacak. 

Kepez Belediyesi Başkanı Sn. Hakan Tütüncü’nün Destekleriyle Antalya Offroad Motor Sporları Kulübü Derneği Organizatörlüğünde gerçekleşen 2022 Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası birinci yarışında Pilotlar arasında yaşanan çekişme nefeslerin tutulmasına neden olacak. Seyirci etabımız için de güzel sürprizlere hazır olun. 3 günlük bu organizasyonun başladığı gibi bayram havasında geçmesini hedefliyor ve bunun için çaba sarf ediyoruz. Değerli puanlar ve sıralamada iyi bir yer elde etmek için herkes daha sıkı bir mücadeleye girecektir. Kıran kırana ve sportmenliğin üst seviyede olduğu bir yarış için geri sayım başladı. 

Görevli, yarışmacı, basın mensubu ya da seyirci olarak şampiyonayı takip edecek herkesi ve değerli Antalya Halkını organizasyonumuza bekliyoruz.Yaklaşık 35 özel donanımlı yarış aracı ve 70 profesyonel lisanslı sporcunun katılım göstermesi beklenen organizasyon her yıl olduğu gibi şampiyonanın en etkileyici yarışlarından biri olacak.

0.0
Son Güncelleme: -/-
İlgili Makaleler: Akdeniz Offroad Kupası 2. Ayak

Henüz bir yorum yapılmamıştır... İlk olmak ister misiniz?

Bir yorum da siz bırakın

Eposta adresiniz gösterilmeyecektir